Bilder och filmer följer inom kort.
Biskvier:Generellt sett: våga bränna botten, och experimentera fram ett lock som "knäcker", inte för mjukt.
Lagom storlek (små!) på biskvierna.
Salmiakki surprise
Tydlig lakritssmak
God!
Surprisen saknas, kanske krisp i kakan nästa gång?
"Gud så god!"
Cognacskudde
Något förvirrande vilken som egentligen är rätt biskvi...
God och len alkoholsmak
Chili/stark
Spridda omdömen, men gillar man chili så gillade man kakan. Lagom stark smak tycker de flesta. God stark eftersmak.
Vanlig
Smakar gubblem tyckte de som trodde att de åt cognacskudden... Men annars en god biskvi.
Citron- och lakritskaka
God smakbalans
Överraskar med seg lakrits
Alternativ konsistens (inte så "sockerkakig"), ett plus
Lätt att baka
Som en kladdkaka, fast utan choklad
Om man inte gillar lakrits så gillar men nog inte denna
Kan göras i mindre formar
Mockadröm (drömrulltårta m kaffesmak)
En len klapp på insidan
Bör serveras rumstempererad
Väcker sentimentala minnen från barndomen
Lagom kaffesmak, ingen käftsmäll
Syltgrotta
Behöver bli fastare, måste nu ätas i formen
Bättre med hallon än med blåbär
Våga bränna!
Kryddkaka m lingon
Lite vuxnare smak
Syrligt av kesella
Sticker ut
Kanske inte så barnvänlig
Skulle kunna vara mjukare
Chokladminttårta
Episk!
Åh attans att jag missade!!
SvaraRaderaDet kommer fler chanser. Vi funderar på att ha bröd- och sopprovning efter påsk.
SvaraRaderadet kommer komma ett inlägg om bröd och soppkvällen inom kort...
SvaraRadera/LN
Åh, kan man inte få lite recept? Lakritsen och chokladen är jag ruskigt sugen på...
SvaraRadera